Noże rozbiorowe
DICK
- noże do mięsa (do porcjowania, do wędlin, kucharskie)
- noże do ryb (do filetowania, do porcjowania, kucharskie)
- noże do drobiu (do trybowania, do porcjowania, kucharskie)
- noże do warzyw (do porcjowania, kuchenne)
GIESSER MESSER
- noże do mięsa (do wędlin, do krojenia, do trybownia, do odskórowywania, masarskie i inne)
- noże do mięsa gotowanego lub pieczonego (do krojenia, do pieczeni, do kebaba i inne)
- noże do drobiu (do trybowania, do filetowania, do krojenia, do szynki i inne)
- noże do ryb (do trybownia, do krojenia, do filetowania, do oddzielania kości, do usuwania łusek i inne)
- noże do warzyw (do krojenia, do obierania, do oczkowania)
- noże do sera (do krojenia, do sera miękkiego, do sera Parmesan i inne)
- noże dekoracyjne (do kulek, do cytrusów, do masła, obierak do cytrusów, wydrążacz do jabłek i inne)
- noże cukiernicze (do tortu, do ciasta i inne)
- noże barmańskie
Ostrzałki do noży
Ostrzałki:
- DICK Master Steel HyperDrill
- DICK Rapid Steel Action
Stalki ostrzące:
- Dickoron
- Dick micro
- Dick polish
- Dick combi
- Dick hygienic
- Dick combi hygenic
- Dick Multicut
- Dick titan
- Dick diamant
- Dick Standart
- Dick Finecut
- Giesser Messer uniwersalna
Kosze do noży
Dick:
- typ 200 (dla 2 noży i 1 ostrzałki)
- typ 240 (dla 4 noży i 2 ostrzałek)
- typ 200 (dla 10 noży i 2 ostrzałek)
- typ 208 (dla 10 noży, 2 ostrzałek i ze specjalnym miejscem do przechowywania metalowej rękawicy ochronnej)
Giesser Messer:
- typ MHB1 (dla 8 noży i 1 ostrzałki)
- typ MHB2 (dla 12 noży i 2 ostrzałek)
- typ MHB3 (dla 10 noży i 1 ostrzałki)