Noże rozbiorowe

  • DICK

    • noże do mięsa (do porcjowania, do wędlin, kucharskie)
    • noże do ryb (do filetowania, do porcjowania, kucharskie)
    • noże do drobiu (do trybowania, do porcjowania, kucharskie)
    • noże do warzyw (do porcjowania, kuchenne)
  • GIESSER MESSER

    • noże do mięsa (do wędlin, do krojenia, do trybownia, do odskórowywania, masarskie i inne)
    • noże do mięsa gotowanego lub pieczonego (do krojenia, do pieczeni, do kebaba i inne)
    • noże do drobiu (do trybowania, do filetowania, do krojenia, do szynki i inne)
    • noże do ryb (do trybownia, do krojenia, do filetowania, do oddzielania kości, do usuwania łusek i inne)
    • noże do warzyw (do krojenia, do obierania, do oczkowania)
    • noże do sera (do krojenia, do sera miękkiego, do sera Parmesan i inne)
    • noże dekoracyjne (do kulek, do cytrusów, do masła, obierak do cytrusów, wydrążacz do jabłek i inne)
    • noże cukiernicze (do tortu, do ciasta i inne)
    • noże barmańskie

     

  • Ostrzałki do noży

    Ostrzałki:

    • DICK Master Steel HyperDrill
    • DICK Rapid Steel Action

     

     

     

    Stalki ostrzące:

    • Dickoron
    • Dick micro
    • Dick polish
    • Dick combi
    • Dick hygienic
    • Dick combi hygenic
    • Dick Multicut
    • Dick titan
    • Dick diamant
    • Dick Standart
    • Dick Finecut
    • Giesser Messer uniwersalna

     

  • Kosze do noży

    Dick:

    • typ 200 (dla 2 noży i 1 ostrzałki)
    • typ 240 (dla 4 noży i 2 ostrzałek)
    • typ 200 (dla 10 noży i 2 ostrzałek)
    • typ 208 (dla 10 noży, 2 ostrzałek i ze specjalnym miejscem do przechowywania metalowej rękawicy ochronnej)

     

    Giesser Messer:

    • typ MHB1 (dla 8 noży i 1 ostrzałki)
    • typ MHB2 (dla 12 noży i 2 ostrzałek)
    • typ MHB3 (dla 10 noży i 1 ostrzałki)