nadziewarki KOMPO

  • przeznaczone do dozowanego wypełniania osłonek farszem
  • gwarantują wysoką jakość produktów
  • wysoka zdolność produkcyjna
  • wysoki stopień odpowietrzania farszu, co wyklucza obecność porów we wszystkich rodzajach kiełbas
  • możliwość pracy z wszystkimi rodzajami farszu
  • formowanie produktu w naturalne i sztuczne osłonki
  • zachowanie rysunku farszu pod osłonką i wewnątrz batonu
  • możliwość połączenia z klipsownicami dowolnego producenta
  • niskie koszty eksploatacji
  • uniwersalność, niezawodność
  • łatwość użytkowania
  • długotrwałość elementów roboczych

 

  • dostępne modele:

                    – seria KOMPO-MASTER: uniwersalne urządzenie przeznaczone do produkcji kiełbas wędzonych, suszonych                                      najwyższej jakości, skuteczny mechanizm dozowania farszu typu wirnikowo - łopatkowego, siłownik                                                    zapewniający wysoką wydajność i dokładność porcji

                     
                   – seria KOMPO-MAXI: nadziewarki typu dwuśrubowego, przeznaczone dla zakładów nastawionych na produkcję                               dużej ilości produktów, mozliwość wytwarzania różnych rodzajów kiełbas parzonych i wędzonych, skuteczna praca                         z farszem płynnym        


                    – seria KOMPO-OPTI: przeznaczone do napełniania różnego rodzaju osłonek, z dodatkowym odpowietrzaniem                                    każdego rodzaj farszu, możliwość mechanicznego załadunku surowca, przeznaczone dla zakładów mięsnych i                                 mlecznych o różnej mocy produkcyjnej    

                    - seria KOMPO-MINI: stanowią doskonałe rozwiązanie dla niewielkich zakładów, niewielkie rozmiary, możliwość                                podłączenie ręcznej lub automatycznej klipsownicy dowolnego producenta, możliwość zastosowania do napełniania                      osłonek serkiem topionym, masłem, twarogiem, itp.